Tent voor privéfeest

Partytent huren voor uw Privéfeest?

Viert u uw verjaardag? Bent u geslaagd of heeft u een promotie gekregen? Dan is het tijd voor een feestje! Als u besluit om uw feest buiten te vieren dan kan een partytent niet ontbreken. Niet alleen zorgt een partytent ervoor dat uw gasten droog blijven, een partytent zorgt er ook voor dat uw feest wat extra uitstraling krijgt.

Partytent huren voor uw tuinfeest?

Bij Tent4Rent kunt u een prachtige partytent huren voor uw tuinfeest. Wij hebben tenten die netjes aan uw huis vast gemaakt kunnen worden, maar wij hebben ook losstaande tenten om bijvoorbeeld een rookgelegenheid te creëren. Al onze tenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit doeken en zeil. De tenten stralen dit ook uit.

Op en afbouw

U heeft een tent uitgekozen, en nu? Voordat u besluit een tent te huren is het aan te raden om even onze checklist te bekijken. Als u hier geen rare dingen ziet staan dan komen wij in veel gevallen even langs om de locatie te bekijken. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden en maken we een afspraak voor het opbouwen van de tent. Wij bouwen de tenten altijd zelf op zodat u zich hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. Ook hebben wij de expertise in huis om de tent zo op te zetten, dat hij veilig staat en er toch mooi uit ziet.

Toebehoren

Een tent van Tent4Rent geeft uw privé feest direct meer uitstraling. Omdat privé feesten meestal in de avonduren plaatsvinden is het aan te raden om de verlichting en verwarming niet te vergeten. Tent4Rent heeft een aantal mooie LED spots die verstelbaar zijn in kleur. Ook deze monteren wij zelf in de tent en wij zorgen ervoor dat alles helemaal naar uw wens ingesteld wordt. Ook hebben wij prachtige Flameheaters waar we veel complimenten over krijgen. Naast dat ze er mooi uitzien

Veiligheid

Al onze tenten zijn gecertificeerd en worden door ons zelf op en afgebouwd.

Comments are closed.