Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4Rent
Average rating:  
 107 reviews
by liesbeth on Tent4Rent

Beste tent4rent,
De begeleiding vooraf was uitstekend. Er werd vooraf een bezoek gebracht om de tuin op te meten en te adviseren over welke tent het beste zou passen.
De mannen van de opbouw kwamen op de aangegeven tijd en het was een feest om te zien hoe de tent werd opgebouwd. De tent maakte ons feest compleet en we kregen er veel positieve reacties op.
Hartelijk dank!
gr. Liesbeth

by Annemieke on Tent4Rent

Ons 40 jarig huwelijk was dankzij Tent 4 Rent een geweldig feest. De tent was door ons bedoeld voor als het mogelijk zou regenen, maar nee die dag was het ruim 30 graden en heeft de tent ons de nodige overheerlijke schaduw gegeven.
De service van Tent4Rent was subliem en bijna hadden we de tent willen houden. Wat geeft dat een fijne sfeer!!! Dank aan iedereen!!

by Frederike on Tent4Rent

We hebben een geweldig feest gehad en kregen veel complimenten over jullie prachtige tent!

by Zwaferink on Tent4Rent

Wat een aanrader, tent4rent! Erg prettige samenwerking gehad voor het huren van een tweetal tenten voor ons huwelijk. Zowel in de voorbereiding, het opmeten en meedenken over het plaatsen van de tenten als tijdens het op- en afbouwen. En het resultaat mocht er wezen! Zowel de stretchtent als de aluhal die via een partner van tent4rent was geleverd waren stevig, mooi en voldeden aan de verwachting. Daarnaast scherp geprijsd, kan het iedereen aanraden!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Wico on Tent4Rent

Het was inderdaad een geweldig feest en de tenten creëerden op de locatie een idyllisch romantische sfeer.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Lune on Tent4Rent

De jongens hebben de tent echt super neergezet. Tot een volgende samenwerking!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Roy & Inge on Tent4Rent

De stretch tent maakte de festivalsfeer op onze bruiloft compleet. Contact met Tent4Rent is goed en makkelijk en er wordt meegedacht in oplossingen.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Elsbeth Bijl on Tent4Rent

Wij hebben zeer prettig contact gehad met tent4rent rondom de levering van de White luxery 10*22 tent voor onze bruiloft. We konden tussendoor steeds van alles vragen en ook aanpassingen waren geen probleem. De tent zelf bleek splinternieuw te zijn. Wat hebben we veel complimenten gekregen van onze gasten. Zeker in combinatie met de verlichting en de vloer was het perfect. We hebben uiteindelijk stralend weer gehad maar het gaf vooraf veel rust dat in geval van noodweer, de tent gewoon dicht kon.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Peter de Boer on Tent4Rent

Wow, wat een mooie stretchttent hebben we bij jullie gehuurd voor mijn verjaardagsfeest!! En wat stond ie mooi bij ons aan het water. Met familie, vrienden en veel muziek erin en er om heen. Het contact voor- en achteraf was voortreffelijk en de tent werd heel goed en professioneel opgezet! Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Caroline on Tent4Rent

Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Tent4rent! De tenten gaven ons event een luxe uitstraling en we hebben goed en gemakkelijk contact via email en telefoon gehad. De opbouw ging snel en de jongens waren erg vriendelijk. Nogmaals bedankt!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reacties zijn gesloten.