Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4Rent
Average rating:  
 98 reviews
by Caroline on Tent4Rent

Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Tent4rent! De tenten gaven ons event een luxe uitstraling en we hebben goed en gemakkelijk contact via email en telefoon gehad. De opbouw ging snel en de jongens waren erg vriendelijk. Nogmaals bedankt!

by Simone on Tent4Rent

Mooie en sfeervolle stretchtent gehuurd. Kundig en vriendelijk personeel, locatiebezoek vooraf, en goede op- en afbouw. Al met al erg tevreden!

by Marjolein on Tent4Rent

Super goede service bij Tent4Rent! De tent kwam op een lastig bereikbare locatie te staan, maar d.m.v. een locatiebezoek vooraf en ontzettend vriendelijk personeel is dit zonder problemen gelukt! Heel fijn om mee samen te werken, geen vraag was te veel.

by jeroen on Tent4Rent

De stretchtent van Tent4Rent is een aanrader; wij hadden hem voor onze open dag niet zo zeer nodig tegen de regen maar voor bescherming van de zon (32 graden). In combinatie met de verlichting gekozen voor een koele combinatie zodat het toch lekker licht was in de tent. Veel lovende woorden hierover ontvangen en daarbij was de tent snel opgezet en nog sneller afgebouwd.Hopelijk doet er zich gauw weer een gelegenheid voor deze tent te gaan gebruiken. Nogmaals BEDANKT!

by Hans Kok on Tent4Rent

prima tenten , volgens afspraak, betrouwbaar, Kleine vertraging bij opzetten keurig aangekondigd Personeel aardig en goed

by Renee on Tent4Rent

Veel dank voor geweldige tent en samenwerking!
Zag er super uit!
Vriendelijke groet Renee

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Pien on Tent4Rent

Het event op zaterdag 8 december jongstleden was erg geslaagd, ook mede met jullie tent:-), nogmaals dank en tot een volgende keer!!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Rik Burger on Tent4Rent

We hebben de stretchtent 10x15m gehuurd voor onze bruiloft. Het was een fantastische dag waar de tent ook zijn steentje aan heeft bijgedragen. De mannen die de tent kwamen brengen en ophalen waren hartstikke vriendelijk, behulpzaam en meegaand. Dikke pluim ook voor Annemarie die ons heeft bijgestaan bij het uitkiezen van de tent en bijbehorende attributen.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by David on Tent4Rent

Super service op zeer korte termijn !! Waanzinnig mooie tent !!! En bovenal een vakkundig en zeer vriendelijk team en dat alles tegen een top prijs !! Echt een aanrader !!

by Thomas on Tent4Rent

Het feest half september was helemaal top! Alles is goed verlopen! De Stretchtent met de aankleding die wij hadden voegden veel toe aan de sfeer. Wij waren dus erg blij met de tent!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reacties zijn gesloten.