Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 71 reviews
by Cafe restaurant De Ruigenhoek on Blank Business Name

Op het laatste moment door weersomstandigheden toch nog een tent nodig voor het oudejaarsklaverjassen, dit kon gelijk geregeld worden en stond de volgende dag al! Super service!

by Sjoerd Hoogerbrugge on Blank Business Name

Kort van te voren in een drukke periode rondom kerst een offerte aangevraagd en tent4rent kon nog leveren en met een superservice ook nog is. Alles werd goed en helder uitgelegd en in verband met een bocht in de tent werd er ook even op locatie van te voren gekeken.

by Marjolein on Blank Business Name

Geweldige service, gave tent met toebehoren geleverd voor ons kerstfeest in de tuin. Alles zag er super uit, wij hadden dit keer gekozen voor de zwarte tent met verlichting in de vorm van ronde gekleurde ballen(wat er zeer feestelijk uitzag) en een warmte bron in het midden van de tent. Wij zullen zeker weer een tent huren bij tent4rent. Van levering tot ophalen perfecte service!

by Jan van Dillen Eenzet Carwash on Blank Business Name

Mede dankzij Tent4Rent is de Tankstation Vakbeurs in Houten een succes geworden! We kregen veel complimenten over onze stand, waarbij de tent van Tent4Rent een onderdeel was. Een keurig bedrijf, komt afspraken na. Ga ik zeker nog een keer zaken mee doen!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Beach Battle Noordwijk on Blank Business Name

De Beach Battle 2017 is mede dankzij de uitstekende verzorging van Tent4Rent ook dit jaar een succes geworden. Al in de vroege ochtend uren stonden zij voor ons klaar om ondanks het slechte weer, de tenten te plaatsen op de boulevard van Noordwijk. Mooie tenten, goed verankerd en wind dicht 🙂 Top service!!

by Robbert on Blank Business Name

Een top bruiloft gehad, mede door de prachtige tenten van Tent4rent. Iedereen was onder de induk van de mooie sfeer die de stretchtent gaf. Ook de dome in de voortuin was indrukwekkend zeker met de verlichting in de avond. We hebben de beugels in de muur laten zitten voor het volgende feest!

by Rondje Kaag on Blank Business Name

Fantastische tent ! De gasten van Rondje Kaag hebben genoten!!

BEKIJK HIER DE FOTO VAN DEZE OPDRACHT:

by Jasper van der Meij on Blank Business Name

Dankzij Tent4Rent is onze bruiloft een top dag geweest. Van begin tot eind is alles goed verlopen. De opbouw verliep soepel, het was zelfs mogelijk de tent nog een aantal meter te verplaatsen.Op de dag zelf zorgde de stretchtent en de verlichting ervoor dat wij een unieke trouw-/feestlocatie hadden. Nooit verwacht dat het zo'n sfeerbooster kon zijn. Onze gasten op de dag zelf waren ook zeer enthousiast over de uitstraling van de tent. Een aanrader!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Bita's Web on Blank Business Name

Bij deze een paar foto's waar de tenten goed te zien zijn. Ik ben heel tevreden en het is allemaal goed verlopen. Gasten en opdrachtgever vonden de tenten ook erg mooi! Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende keer!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Jelle Remerij on Blank Business Name

Fijne samenwerking ervaren met Tent4rent. In eerste instantie 1 grote tent gehuurd, Vanwege het regenachtige weer had ik uiteindelijk 5 tenten nodig. incl. een vloer en wandelpaden over het natte grasveld. Er werd uitstekend meegedacht en gezamenlijk hebben we een zeer professioneel ogend festivalterrein opgebouwd in no-time! De tenten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeker de Dome is een echte eyecatcher! Een ware aanrader!groeten, en zeker tot een volgende keer.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Comments are closed.