Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4Rent
Average rating:  
 119 reviews
by Winvision on Tent4Rent

Fijn contact en snelle levering/opbouw. Tent4Rent denkt met je mee om de beste en leukste oplossing te vinden!

by Veenlanden College on Tent4Rent

Het contact met Tent4Rent was duidelijk en makkelijk. Ze komen alle afspraken na en denken goed mee. De opbouw en het afbreken van de tent gingen perfect, daar hadden we geen omkijken naar.
We hebben een zeer geslaagde diploma-uitreiking gehad mede dankzij de mooie Dome tent!

by Jessey on Tent4Rent

Erg tevreden met Tent4Rent. Via een tussenpartner in contact gekomen met hen en alles verliep vlekkeloos. Binnen 1 week met spoed een stretch tent nodig en dit was mogelijk. Het opzetten was binnen 2 uur gedaan en verliep goed. Een paar dagen later (na het weekend) werd alles weer afgebouwd en je had nergens last van. Erg blij en de medewerkers dachten ook met je mee. Top bedrijf!

by Aad on Tent4Rent

Vanaf eerste contact een tevreden gevoel, correcte op- en afbouw van de door ons gehuurde stretchtent, wat dus garant stond voor een mooie trouwdag van onze dochter, kortom fijn bedrijf en correcte mensen om mee te werken.

by Sylvia Peek | Events on Tent4Rent

Afgelopen zomer heeft Tent 4 Rent 2 prachtige stretchtenten neergezet voor een bruiloft. Personeel op kantoor en degene die de tenten kwamen opzetten zijn vakbekwaam en professioneel. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Geesje on Tent4Rent

Prachtige tent voor het diner voor de 21ste verjaardag van onze oudste dochter.
Heel blij met de service van Annemarie & de opbouwers.
Absoluut aan te raden!

by Roland & Swantje on Tent4Rent

Beste Annemarie & Jennifer en Natuurlijk Tent4Rent,

Hartelijk bedankt voor jullie service en goede zorgen betreffende de tenten. Ik had de stretchtenten niet mooier verwacht. Ook de opbouwers waren perfect. Ook door jullie "Tent4Rent" is ons huwelijk een fantastische dag geworden.

Tent4Rent heel erg bedankt!!!!

Swantje & Roland

by Stef Hoogveldt on Tent4Rent

Wij waren heel erg blij met de tenten! Het was een prachtig gezicht!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Bita van Voorst on Tent4Rent

Voor een groot bedrijfsfeest in Amsterdam plaatst Tent4Rent al een aantal jaar in september prachtige stretchtenten voor ons. De tenten worden een dag van te voren door een professioneel team geplaatst en een dag na het feest weer netjes afgebroken. Ondanks de slechte weersomstandigheden elk jaar staat de tent stevig en solide. We zijn zeer content met Tent4Rent.

by Michel on Tent4Rent

Wij hebben voor de viering van ons beider 60 jaar 3 geschakelde tenten gehuurd. Op de afgesproken tijden keurig geplaatst en weer opgehaald. Mooie tent stond garant voor een geweldig feest. Tent4Rent bedankt!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reacties zijn gesloten.