Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 75 reviews
by Ronald Lamper / Ford van Bunningen on Tent4Rent

Leuk contact met het personeel. Goed meegedacht over plaatsing. Ik heb ze zelf niet ontmoet, maar kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben. Voor wat betreft prijs, contact, kwaliteit geleverde diensten en nazorg een dikke 10!

by Volkering on Tent4Rent

Graag willen wij het team van Tent4rent bedanken voor de voortreffelijke service, tijd en enthousiasme van de medewerkers.Het was voortreffelijk. Een geweldige uitstraling op onze huwelijksdag.Dank jullie wel.

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Floor Kappé on Tent4Rent

Voor ons trouwen 2 Dome tenten gehuurd. Super mooie tenten en perfect voor onze dag! Vriendelijk personeel ben erg goed geholpen!

by ed on Tent4Rent

Voor mijn verjaardag mooie en sfeervolle stretchtent gehuurd. Goede en vriendelijke service!

by Cafe restaurant De Ruigenhoek on Tent4Rent

Op het laatste moment door weersomstandigheden toch nog een tent nodig voor het oudejaarsklaverjassen, dit kon gelijk geregeld worden en stond de volgende dag al! Super service!

by Sjoerd Hoogerbrugge on Tent4Rent

Kort van te voren in een drukke periode rondom kerst een offerte aangevraagd en tent4rent kon nog leveren en met een superservice ook nog is. Alles werd goed en helder uitgelegd en in verband met een bocht in de tent werd er ook even op locatie van te voren gekeken.

by Marjolein on Tent4Rent

Geweldige service, gave tent met toebehoren geleverd voor ons kerstfeest in de tuin. Alles zag er super uit, wij hadden dit keer gekozen voor de zwarte tent met verlichting in de vorm van ronde gekleurde ballen(wat er zeer feestelijk uitzag) en een warmte bron in het midden van de tent. Wij zullen zeker weer een tent huren bij tent4rent. Van levering tot ophalen perfecte service!

by Jan van Dillen Eenzet Carwash on Tent4Rent

Mede dankzij Tent4Rent is de Tankstation Vakbeurs in Houten een succes geworden! We kregen veel complimenten over onze stand, waarbij de tent van Tent4Rent een onderdeel was. Een keurig bedrijf, komt afspraken na. Ga ik zeker nog een keer zaken mee doen!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Beach Battle Noordwijk on Tent4Rent

De Beach Battle 2017 is mede dankzij de uitstekende verzorging van Tent4Rent ook dit jaar een succes geworden. Al in de vroege ochtend uren stonden zij voor ons klaar om ondanks het slechte weer, de tenten te plaatsen op de boulevard van Noordwijk. Mooie tenten, goed verankerd en wind dicht 🙂 Top service!!

by Robbert on Tent4Rent

Een top bruiloft gehad, mede door de prachtige tenten van Tent4rent. Iedereen was onder de induk van de mooie sfeer die de stretchtent gaf. Ook de dome in de voortuin was indrukwekkend zeker met de verlichting in de avond. We hebben de beugels in de muur laten zitten voor het volgende feest!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Comments are closed.