Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 67 reviews
by Beach Battle Noordwijk on Blank Business Name

De Beach Battle 2017 is mede dankzij de uitstekende verzorging van Tent4Rent ook dit jaar een succes geworden. Al in de vroege ochtend uren stonden zij voor ons klaar om ondanks het slechte weer, de tenten te plaatsen op de boulevard van Noordwijk. Mooie tenten, goed verankerd en wind dicht 🙂 Top service!!

by Robbert on Blank Business Name

Een top bruiloft gehad, mede door de prachtige tenten van Tent4rent. Iedereen was onder de induk van de mooie sfeer die de stretchtent gaf. Ook de dome in de voortuin was indrukwekkend zeker met de verlichting in de avond. We hebben de beugels in de muur laten zitten voor het volgende feest!

by Rondje Kaag on Blank Business Name

Fantastische tent ! De gasten van Rondje Kaag hebben genoten!!

BEKIJK HIER DE FOTO VAN DEZE OPDRACHT:

by Jasper van der Meij on Blank Business Name

Dankzij Tent4Rent is onze bruiloft een top dag geweest. Van begin tot eind is alles goed verlopen. De opbouw verliep soepel, het was zelfs mogelijk de tent nog een aantal meter te verplaatsen.Op de dag zelf zorgde de stretchtent en de verlichting ervoor dat wij een unieke trouw-/feestlocatie hadden. Nooit verwacht dat het zo'n sfeerbooster kon zijn. Onze gasten op de dag zelf waren ook zeer enthousiast over de uitstraling van de tent. Een aanrader!

by Bita's Web on Blank Business Name

Bij deze een paar foto's waar de tenten goed te zien zijn. Ik ben heel tevreden en het is allemaal goed verlopen. Gasten en opdrachtgever vonden de tenten ook erg mooi! Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende keer!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Jelle Remerij on Blank Business Name

Fijne samenwerking ervaren met Tent4rent. In eerste instantie 1 grote tent gehuurd, Vanwege het regenachtige weer had ik uiteindelijk 5 tenten nodig. incl. een vloer en wandelpaden over het natte grasveld. Er werd uitstekend meegedacht en gezamenlijk hebben we een zeer professioneel ogend festivalterrein opgebouwd in no-time! De tenten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeker de Dome is een echte eyecatcher! Een ware aanrader!groeten, en zeker tot een volgende keer.

by Oscar Jonker on Blank Business Name

Geweldige tent, uitstekende en snelle service en een goede prijs. Wat wil je nog meer? Veel reacties gekregen over de tent die echt heeft bijgedragen aan de feestvreugde. Volgende keer weer!

by Simon Bijpost on Blank Business Name

Het is heel goed gegaan met op- en afbouw van de 8x8 dome-tent (een toptent) en de vloervlonder voor de bruiloft van dochter en schoonzoon.Jochem en Jelle zijn harde werkers en hebben de tuin goed heel gelaten.Dat was niet makkelijk.Ook het contact met Annemarie was heel plezierig.Bedankt voor alles.

BEKIJK HIER DE FOTO VAN DEZE OPDRACHT:

by Lucas Stalman on Blank Business Name

Super tent, super service.

by robert jan van vliet on Blank Business Name

Uitstekend geregeld. Tent mooi opgezet, communicatie over het proces was uitstekend, vriendelijke mensen en duidelijke afspraak. Wij komen terug bij Tent4Rent.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Comments are closed.