Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4Rent
Average rating:  
 116 reviews
by Aad on Tent4Rent

Vanaf eerste contact een tevreden gevoel, correcte op- en afbouw van de door ons gehuurde stretchtent, wat dus garant stond voor een mooie trouwdag van onze dochter, kortom fijn bedrijf en correcte mensen om mee te werken.

by Sylvia Peek | Events on Tent4Rent

Afgelopen zomer heeft Tent 4 Rent 2 prachtige stretchtenten neergezet voor een bruiloft. Personeel op kantoor en degene die de tenten kwamen opzetten zijn vakbekwaam en professioneel. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Geesje on Tent4Rent

Prachtige tent voor het diner voor de 21ste verjaardag van onze oudste dochter.
Heel blij met de service van Annemarie & de opbouwers.
Absoluut aan te raden!

by Roland & Swantje on Tent4Rent

Beste Annemarie & Jennifer en Natuurlijk Tent4Rent,

Hartelijk bedankt voor jullie service en goede zorgen betreffende de tenten. Ik had de stretchtenten niet mooier verwacht. Ook de opbouwers waren perfect. Ook door jullie "Tent4Rent" is ons huwelijk een fantastische dag geworden.

Tent4Rent heel erg bedankt!!!!

Swantje & Roland

by Stef Hoogveldt on Tent4Rent

Wij waren heel erg blij met de tenten! Het was een prachtig gezicht!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by Bita van Voorst on Tent4Rent

Voor een groot bedrijfsfeest in Amsterdam plaatst Tent4Rent al een aantal jaar in september prachtige stretchtenten voor ons. De tenten worden een dag van te voren door een professioneel team geplaatst en een dag na het feest weer netjes afgebroken. Ondanks de slechte weersomstandigheden elk jaar staat de tent stevig en solide. We zijn zeer content met Tent4Rent.

by Michel on Tent4Rent

Wij hebben voor de viering van ons beider 60 jaar 3 geschakelde tenten gehuurd. Op de afgesproken tijden keurig geplaatst en weer opgehaald. Mooie tent stond garant voor een geweldig feest. Tent4Rent bedankt!

by Davey on Tent4Rent

Voor onze bruiloft op eigen locatie hebben we 2 stretch tenten gehuurd. Tent4Rent heeft echt specialistisch werk geleverd
De tent werd netjes enkele dagen voor de bruiloft geplaatst en 2 dagen erna weer afgebroken! AANRADER!

by Kasper on Tent4Rent

Voor onze bruiloft op eigen locatie hebben we een stretch tent van Tent4Rent gehuurd. Tent4Rent heeft echt fantastisch werk geleverd. Twee uiterst vriendelijke tent bouwers zijn enkele weken voorafgaand de locatie komen bezoeken. Ze hebben alles opgemeten en ons van advies voorzien hoe ze details zouden invullen zoals een vloer en windschermen.
Ook de communicatie met Annemarie verliep zeer professioneel.
De tent werd netjes enkele dagen voor de bruiloft geplaatst.
Al met al, kan je geen betere tenten bedrijf vinden. Onze complimenten!

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE OPDRACHT:

by liesbeth on Tent4Rent

Beste tent4rent,
De begeleiding vooraf was uitstekend. Er werd vooraf een bezoek gebracht om de tuin op te meten en te adviseren over welke tent het beste zou passen.
De mannen van de opbouw kwamen op de aangegeven tijd en het was een feest om te zien hoe de tent werd opgebouwd. De tent maakte ons feest compleet en we kregen er veel positieve reacties op.
Hartelijk dank!
gr. Liesbeth

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reacties zijn gesloten.