Tenten Bedrijfsevenement

Tent huren voor uw bedrijfsevenement

Bedrijfsevenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Veel bedrijfsevenementen vinden buiten plaats en dan is een tent vaak niet weg te denken. Afhankelijk van de reden voor uw bedrijfsevenement kunt u kiezen voor een grote aanpak of voor een kleinere, intieme aanpak. Bij Tent4Rent bent u voor beide opties aan het juiste adres.

Tent voor Bedrijfsfeest

Zijn de targets behaald of is er een promotie? Of zijn er andere redenen voor een feestje? Een bedrijfsfeest versterkt vaak de band tussen u en uw werknemers en tussen uw werknemers onderling. Een bedrijfsfeest kan dus een zeer positieve invloed hebben op de sfeer binnen uw bedrijf. Uiteraard wilt u niet dat uw werknemers, vrienden en/of familie nat regenen dus dan komt u al snel uit bij het huren van een tent.

Tent4Rent heetf diverse stijlvolle tenten voor verhuur met zijwanden die beschermen tegen de regen en uw gasten droog en uit de wind houdt. Deze tenten zijn er in verschillende maten en zijn ook aan elkaar te koppelen.

Het is ook mogelijk om uw bedrijfsfeest net even wat extra sfeer te geven door te kiezen voor de sfeervolle tent als de Stretchtent. Deze tent ziet er prachtig uit, is op te bouwen op bijna iedere locatie doordat hij erg flexibel is en het is ook mogelijk om deze tent aan een gebouw vast te maken. De Starshade tent is ook een graag geziene tent op bedrijfsfeesten.

Eerste paal

Het slaan van de eerste paal is vaak een feestelijke gebeurtenis die u graag met uw klanten, partners en werknemers wilt vieren. Het grote probleem is echter, dat er nog geen gebouw staat om het in te vieren. Een tent huren biedt uitkomst. Bij Tent4Rent heeft u de keuze uit veel verschillende tenten die wij op bijna iedere locatie op kunnen bouwen.

Tent voor Culinair evenement

Tijdens een culinair evenement wordt er heerlijk eten bereid en kan de chef zijn gasten kennis laten maken met zijn producten. De presentatie en ambiance is hierbij erg belangrijk. Naast dat het eten er goed uit moet zien is het belangrijk dat de omgeving waarin u uw eten presenteert er ook goed uit ziet. Tent4Rent denkt graag met u mee en heeft een aantal zeer sfeervolle tenten in huis.
Tenten van Tent4Rent worden niet vaak voorbij gelopen. Wij streven er altijd naar om de tenten zo uitnodigend mogelijk op te zetten.

Tent voor op de Beurs

Op de beurs is het van belang dat uw producten opvallen. Het is dus erg belangrijk dat uw stand er tussenuit springt. Dit kunt u doen door uw stand aantrekkelijker te maken dan uw concurrenten. Met een tent van Tent4Rent is het mogelijk om een prachtige stand te creëren die veel aandacht krijgt van het publiek.
Met de Dometent hebben wij een prachtige tent in huis, die wij vaak plaatsen op de beurs. Deze tent kan ook prima binnen staan en geeft uw stand direct meer uitstraling.

Veiligheid

Al onze tenten zijn gecertificeerd en worden door ons zelf opgezet en afgebroken. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Reacties zijn gesloten.