Revolution Slider Error: Slider with alias Veiligheidsvoorzieningen not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Ivory' or 'flextent' or 'Dome' or 'Starshade' or 'Tent-up'

Vouwtent

Een Vouwtent huren voor uw feest of evenement?

Heeft u een tuinfeestje en wilt u een tent als overkapping voor uw gasten? Slaat het weer ineens om en heeft u behoefte aan een tent die snel op en af te bouwen is? Dan is de Vouwtent voor u erg geschikt. Wij plaatsen de Vouwtent vaak als overkapping bij bedrijfsfeesten, tuinfeesten, Premières of andere evenementen.

Huren voor de winter?

Deze tent is leverbaar met verwarming!

Redenen om te kiezen voor een Vouwtent van Tent4Rent:

  • Professionele kwaliteit met een sterk aluminium frame en stevig PVC dak en zijwanden.
  • Brandwerend conform de norm M2.
  • 100% Wind- en regenbestendig.
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Denkt u ook aan verwarming en verlichting in de tent?

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het raadzaam om verlichting en/of verwarming in de tent te hebben. Wij hebben prachtige flameheaters die voor een aangename warmte zorgen. Ook hebben wij voor de verlichting van de tent diverse opties beschikbaar.

Verwarming bij partytent huren
Vouwtenten / partytenten bij premiere in Leiden

Eigenschappen en toepassingen

De Vouwtent is een tent met een harmonica frame. Het frame is in hoogte verstelbaar zodat aflopende terrassen of openslaande deuren meestal geen probleem vormen. Daarnaast kunt u door middel van een gootverbinding meerdere Vouwtenten aan elkaar koppelen. Deze tent is perfect te gebruiken voor o.a. tuinfeesten, festivals of bedrijfsborrels. Zowel het dak als de zijwanden zijn uitgevoerd in wit. De zijwanden zijn optioneel en kunnen worden voorzien van boogvensters. U kunt een vouwtent huren in verschillende maten en deze tent is ook te koppelen aan andere tenten als de Aluhal en de Pagodetent.

Vouwtent, Tent-up, Easy up, Harmonica tent?

Er bestaat nog al wat verwarring over de naam van deze tent. De Vouwtent wordt namelijk ook wel eens: Tent-up, Easy up tent en Harmonica tent genoemd. Met al deze woorden wordt dezelfde tent bedoeld. Een tent die u vast wel eens gezien heeft op een festival of evenement. Het grote voordeel van deze Vouwtent is dat hij makkelijk en snel op en af te bouwen is.

Op- en afbouw

Wij bouwen de tenten zelf op zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We kunnen deze tenten plaatsen op veel verschillende soorten ondergrond, maar bekijk voor de zekerheid wel even de checklist.

Reacties zijn gesloten.

TENT-UP

Afmetingen

  • 3,0 x 3,0 m
  • 3,0 x 4,5 m
  • 3,0 x 6,0 m

Kleuren

  • Wit
  • Zwart