Revolution Slider Error: Slider with alias Veiligheidsvoorzieningen not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Ivory' or 'flextent' or 'Dome' or 'Starshade' or 'Tent-up'

Partytent huren bij Tent4Rent

Een Partytent huren voor uw feest of evenement?

Heeft u een tuinfeestje en wilt u een tent als overkapping voor uw gasten? Slaat het weer ineens om en heeft u behoefte aan een tent die snel op en af te bouwen is? Dan is een Vouwtent voor u erg geschikt als partytent. Wij plaatsen de Vouwtent vaak bij tuinfeesten, bedrijfsfeesten, premières of andere evenementen.

Redenen om een Partytent bij Tent4Rent te huren:

  • Professionele kwaliteit met een sterk aluminium frame en stevig PVC dak en zijwanden.
  • Brandwerend conform de norm M2.
  • 100% Wind- en regenbestendig.
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Denkt u ook aan verwarming en verlichting in de tent?

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het raadzaam om verlichting en/of verwarming in de tent te hebben. Wij hebben prachtige flameheaters, die voor een aangename warmte zorgen. Ook hebben wij voor verlichting van de tent prikkabels (lampensnoer) met gekleurde of warm witte lampjes beschikbaar.

partytent huren
partytent huren

Eigenschappen en toepassingen van onze Partytenten

In veel gevallen is de Vouwtent een geschikte partytent: de tent heeft een harmonica frame systeem. Het frame is in hoogte verstelbaar zodat aflopende terrassen geen probleem vormen. Daarnaast kunt u door middel van een gootverbinding meerdere tenten waterdicht aan elkaar koppelen. Deze tent is perfect te gebruiken voor o.a. tuinfeesten, festivals of bedrijfsborrels. Zowel het dak als de zijwanden zijn uitgevoerd in wit. De zijwanden zijn optioneel en kunnen worden voorzien van boogvensters. U kunt een Vouwtent huren in verschillende maten en deze tent is ook te koppelen aan andere tenten als de Aluhal en de Pagodetent.

Partytent, Vouwtent, Tent-up, Easy up, Harmonica tent?

Er bestaan nogal wat namen voor dit soort tent. De Vouwtent wordt namelijk ook weleens Tent-up, Easy up tent en Harmonica tent genoemd. Met al deze woorden wordt dezelfde tent bedoeld. Een tent die u vast wel eens gezien heeft op een festival of evenement. Het grote voordeel van de Vouwtent is dat hij makkelijk en snel op en af te bouwen is.

Op- en afbouw

Wij bouwen de tenten zelf op zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We kunnen deze tenten plaatsen op veel verschillende soorten ondergrond, maar bekijk voor de zekerheid wel even de checklist.

Reacties zijn gesloten.

Wilt u een tent huren? Bekijk hier onze checklist