Revolution Slider Error: Slider with alias Veiligheidsvoorzieningen not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Ivory' or 'flextent' or 'Dome' or 'Starshade' or 'Tent-up'

Pagode

Een Pagodetent huren voor uw evenement?

De Pagodetent, met zijn kenmerkende puntdak, heeft een sterk zelfdragende aluminium constructie met een zwevende mast. Hierdoor blijft alle ruimte in de tent vrij en kan deze optimaal worden benut. Pagode tenten zijn er in veel verschillende maten en een van de voordelen van de Pagodetent is dat ze heel mooi aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Zowel het dak als de zijwanden zijn uitgevoerd in wit. De Pagode word standaard geleverd met 50% gesloten zijwanden en 50% met boogvenster.

Huren voor de winter?

Deze tent is leverbaar met verwarming!

Toepassingen van de pagodetent

De Pagodetent wordt vaak gebruikt op festivals. Door de tenten met elkaar te verbinden wordt er vaak een tentenpark gecreëerd. Het is ook mogelijk om de tenten op een vloer te bouwen. Vanwege de veelzijdigheid van deze tent is hij erg populair. Naast festivals is deze tent ook vaak te vinden op culinaire evenementen, tuinfeestjes, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen. Wilt u toch liever een luxe tent voor uw feest? Kijk dan eens bij onze Starshade of Stretchtenten.

Redenen om te kiezen voor een Pagodetent van Tent4Rent:

  • Wij werken met de beste kwaliteit Pagodetenten.
  • Onze tenten zijn voorzien van een brandcertificaat.
  • Brandwerend, zowel M2 als B1 gecertificeerd.
  • 100% Wind- en regenbestendig.
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Unieke uitstraling.

Op- en afbouw

Wij bouwen de Pagodetenten zelf op. Uiteraard kunt u wel zelf aangeven waar u de tenten precies wilt hebben. Houdt wel rekening met de checklist. Op een grasveld zonder obstakels kan de Pagodetent snel op- en afgebouwd worden.

Accessoires

Het frame van de Pagode is erg sterk en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld verlichting in te hangen. Bekijk de foto’s van onze Pagodes om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is met de inrichting van de Pagode.

Veiligheid

De Pagodetenten van Tent4Rent zijn voorzien van alle benodigde veiligheidscertificaten. Zo zijn onze tenten gemaakt van een brandvertragende stof en zijn ze bestand tegen harde wind en regen. Wij zetten de tenten zelf op zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Reacties zijn gesloten.

PAGODE

Afmetingen

  • 5,0 x 5,0 m

Kleuren

  • Wit