horeca terras stretchtent horeca terras schermen tent strandtent terras tent4rent overdekt terras tent4rent TENTEN VOOR TERRASSEN De horeca mag weer open! Met onze
tentoplossingen creëer je ruimte en kun je
personeel en gasten veilig ontvangen!

Overkapping terras horecagelegenheden

Buiten is het ‘nieuwe’ binnen

Goed nieuws: bars en restaurants in Nederland mogen per 1 juni hun deuren eindelijk weer openen! Natuurlijk kan de horeca alleen openen als zij de gestelde voorwaarden naleven, in de eerste plaats het hanteren van minimaal anderhalve meter afstand tussen gasten.

Hoe ga je hier als horecaondernemer mee om? Is er wel genoeg ruimte in je bedrijf om die 1,5 m afstand te waarborgen? Kun je uitwijken naar buiten, om daar een terras te overkappen of een tijdelijk terras te creëren? Een slimme terrasoverkapping speciaal voor horeca is de oplossing.

Slimme terrasoverkappingen voor horeca om veilig te kunnen openen

Aangezien er steeds meer geluiden opgaan dat het Corona-virus in de buitenlucht veel minder vat heeft op mensen, is Tent4Rent gaan kijken hoe we hier met onze (veelal open) tenten in de komende periode iets voor de horeca kunnen betekenen.

Door het plaatsen van bijvoorbeeld een Stretchtent in combinatie met het neerzetten van een mobiele tussenwand kunnen we een groot aantal zitplaatsen creëren in de buitenlucht. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, en creëer je tegelijkertijd een veilige omgeving voor gasten en je medewerkers.

Weten wat we voor jullie kunnen betekenen? Of nog vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.