Indoor tenten

Indoor tent huren voor op de beurs

Indoor tenten voor op een beurs zijn er met een iets ander doel dan de partytenten buiten. Meestal is een partytent voor buiten bedoeld om een schuilplaats te bieden tegen de regen. Afhankelijk van de soort toepassing wordt er dan een keuze gemaakt tussen exclusieve, elegante tenten of standaard functionele tenten. Bij indoor tenten op de beurs kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat de tenten bedoeld zijn om een stand te maken. Ook hier kunnen we meerdere kanten op. Voor een low-budget stand zijn de pagode en de vouwtent goede opties. Wilt u echter dat uw stand en dus ook uw product of dienst er tussenuit springt, dan zijn de Stretchtent en de Dome tent toch wel echte aanraders.

Dome tent

De Dometent heeft een vaste vorm en is in verschillende maten te huur. Hieronder ziet u een aantal van deze tenten op een beurs. In een grote hal, op een beurs is het belangrijk om op te vallen. Met de Dome tent bent u er in ieder geval zeker van dat de gasten van de beurs u niet over het hoofd zien.

Starshade als indoor tent

 

Stretchtent

Met de Stretchtent bent u er ook zeker van dat u opvalt. Zeker op een beurs komen Stretchtenten steeds vaker voor. Deze tent is erg flexibel en kan op hele mooie manieren opgebouwd worden, om zo bepaalde accenten te geven aan uw stand die met andere tenten niet mogelijk zijn.

Veiligheid

Omdat de tenten binnen staan zullen ze geen last hebben van de wind, waardoor ze niet zo goed vastgemaakt hoeven te worden als buiten. Wat wel erg belangrijk is, is dat deze tenten de juiste certificaten hebben wat betreft de brandveiligheid. Alle tenten van Tent4Rent beschikken over deze certificaten.

Reacties zijn gesloten.