Revolution Slider Error: Slider with alias Veiligheidsvoorzieningen not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Ivory' or 'flextent' or 'Dome' or 'Starshade' or 'Tent-up'

Festivaltenten

Festival tent huren?

Festivals zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn hele grote festivals zoals Mysteryland, maar er zijn ook kleinere festivals. Wat alle festivals in ieder geval gemeen hebben is dat zij vaak een tijdelijk onderkomen vormen voor hun gasten. Dit betekent dat er vrijwel altijd tenten nodig zijn. Tenten voor backstage, voor de crew, de lounge, de bar, de ingang, etc.

De Pagodetent en de Vouwtent

Dit zijn de tenten die het meest voorkomen op festivals. De pagodetent wordt vaak gebruikt voor het overdekken van de bar. De vouwtent staat regelmatig boven de ingang van het festival of backstage voor de crew en de dj’s. Deze tenten hebben de volgende voordelen:

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Aan elkaar te koppelen
  • Staan als een huis
  • Veilige tent

Er komen tegenwoordig steeds meer festivals bij en het is daarom belangrijk voor festivals om iets anders te doen dan de concurrenten. Wij krijgen van organisatoren van festivals vaak te horen dat zij iets anders willen dan de standaard festivaltenten, en ook die tenten hebben wij.

De Stretchtent

De Stretchtent wordt vaak gebruikt op bruiloften vanwege zijn mooie uiterlijk. Deze tent is echter multifunctioneel en kan op vrijwel iedere locatie opgebouwd worden. Voordelen van de Stretchtent:

  • Echte blikvanger
  • Aan elkaar te koppelen
  • Flexibel, dus op te zetten op locaties waar andere tenten niet opgezet kunnen worden.
  • Vast te maken aan een gebouw of stellage.
  • Veilige tent.

De Starshade tent

De Starshade tent is uitermate geschikt voor het creëren van sfeervolle loungeplekken op uw festival. Deze tent is een echte blikvanger en uiteraard is hij ook erg veilig.

Tent4Rent: uw ervaren partner voor een festivaltent

Wij hebben al op een groot aantal festivals gestaan met onze tenten en de organisatie is altijd erg tevreden over ons. Doordat wij van nature erg perfectionistisch zijn en met de beste kwaliteit tenten werken, proberen we altijd om de verwachtingen van de organisatie te overtreffen.

Veiligheid

Tent4Rent werkt enkel met gecertificeerde tenten. Wij bouwen de tenten zelf op en breken ze ook zelf weer af.

 

Reacties zijn gesloten.