Dome tent

Een Dome tent huren voor op de beurs, festival of ander soort evenement

De Dome tent, ook wel crossover tent genoemd, is niet zomaar een koepeltentje waar u vroeger vast wel eens in hebt geslapen op de camping. Met de Dome tent van Tent4Rent huurt u een prachtige tent die iedere locatie direct een stuk aantrekkelijker maakt. Deze tent staat als een huis en beschermt goed tegen de regen. Eventueel is hij met zijwanden af te sluiten zodat er helemaal geen regen of wind doorheen kan.

dome tent bruiloft

Kenmerken van de Dome tent

De Dome tent is een futuristisch en degelijk vormgegeven tentconcept en is uitstekend te gebruiken als beursstand. Door de vormgeving en luxe uitstraling is hij ook zeer geschikt voor bruiloften of andere bijzondere evenementen. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze tent breed inzetbaar is. De Dome kan zonder problemen zowel in- als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Door middel van een goot verbinding zijn meerdere Dome’s aan elkaar te koppelen. De zijwanden zijn optioneel.

Redenen om te kiezen voor een Dome tent van Tent4Rent:

  • Wij werken met de beste kwaliteit Dome tenten.
  • Onze tenten zijn voorzien van een bouwboek.
  • Brandwerend.
  • 100% Wind- en regenbestendig.
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Unieke uitstraling.

dome-tent bij Tent4Rent

Accessoires

Het leuke aan de Dome tent is dat het frame ontzettend sterk is. Hierdoor kun je de tent helemaal aankleden naar eigen wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de tentverlichting en eventueel de geluidsinstallatie in het frame te hangen. Hiernaast is er ook nog genoeg plek voor ballonnen e.d. om de tent nog meer uitnodigend te maken voor uw gasten.

Opbouw en afbouw

Uiteraard plaatsen wij de Dometent zelf en heeft u er zelf geen omkijken naar. Hou zelf wel rekening met de checklist. Als de Dome tent buiten opgebouwd moet worden dan zijn er vier veranker punten nodig. Binnen op een beurs is dit niet het geval.

Veiligheid

De Dome tenten van Tent4Rent hebben alle benodigde veiligheidscertificaten. Ze staan als een huis en zijn bestendig tegen zeer harde wind. Ook deze tent is van een brandvertragende stof gemaakt.

Reacties zijn gesloten.

DOME

Afmetingen

  • 8,0 x 8,0 m

Kleuren

  • Wit