Bruiloft tent

Bruiloft tent huren?

Omdat het weer nu eenmaal niet te voorspellen is, heeft elk huwelijksfeest dat buiten georganiseerd wordt een goede bruiloft tent nodig. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten nat worden. Wij hebben de volgende mogelijkheden:

White Luxury

De White Luxury is een luxe ivorykleurige spantent en uitermate geschikt als stijlvolle overkapping voor de ceremonie, het diner of het feest ‘s avonds. Doordat de White Luxury standaard kan worden opgebouwd met transparante zijwanden, heeft u met uw bruiloft geen last meer van het grillige weer in Nederland.

white luxury tent bruiloft
 

 

Stretchtent: de ultieme trouwtent

Stretchtent of Flextent

De Stretchtent is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Ook is het mogelijk om deze tenten met elkaar te verbinden zodat er een nog grotere tent ontstaat. Het is zelfs mogelijk om deze tent aan een gebouw vast te maken. Daarnaast hebben wij speciale windschermen ontwikkeld (zandkleurig) om de Strechtent af te sluiten. Dat maakt deze tent heel geschikt als trouwtent, die er prachtig uitziet en bijna overal is te plaatsen.

 

 

Starshade

De Starshade is iets goedkoper en wordt vaak gebruikt als ontmoetingsplek voor u en uw gasten. De stervormige uitstraling geeft een sprookjesachtig effect en is daarom erg geliefd bij bruiloften. Het is mogelijk om de tent met behulp van zijwanden af te sluiten voor de wind en regen.

Starshade: stijlvolle tent voor elke bruiloft
 

Reacties van onze klanten

Als wij op de opbouw locatie aankomen met onze Stretchtent dan weten onze klanten vaak nog niet helemaal hoe de tent er uit komt te zien. (Een foto of video doet vaak weinig eer aan deze tent.) We overleggen tot in detail waar en hoe de tent geplaatst moet worden. We proberen ook altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en dit lukt eigenlijk altijd.

We krijgen vaak te horen dat onze klanten ontzettend blij zijn met de tent en dat ze deze bruiloft tent ook zouden huren als ze zeker zouden weten dat het niet zou gaan regenen. Deze reactie krijgen we ook bij de Starshade bruiloft tenten.

Accessoires

De vloer mag niet vergeten worden. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten met de hakken in het zand terecht komen. Vaak kiest het bruidspaar voor een houten vloer in de trouwtent. Via een van onze partners hebben wij ook wel eens een houten vloer geleverd met tapijt. Mocht er nog iets over zijn in uw budget dan zorgt zo’n tapijt voor een prachtige vloer waar u hoogst waarschijnlijk veel complimentjes over zult ontvangen.

Verwarming bij trouwtent huren

Verlichting

Aangezien een huwelijksfeest ook wel eens in de avond gevierd wordt, mag de verlichting niet ontbreken. De LED spots van Tent4Rent zijn verstelbaar in kleur zodat ze altijd bij de rest van uw versiering passen. Omdat u niet wilt dat uw gasten het koud krijgen heeft u een soort verwarming nodig. U kunt dit oplossen met een warmte kanon, maar dit is niet echt sfeer verhogend. Onze Flameheaters zijn dat wel. Hier krijgen wij ook veel complimentjes over.

 

Veiligheid

Tijdens uw huwelijksfeest wilt u zich geen zorgen maken over de tenten en accessoires. Alle tenten van Tent4Rent worden daarom door ons zelf op en afgebouwd en zijn allen voorzien van de benodigde certificaten. Zo zijn alle tenten bijvoorbeeld gemaakt van brandvertragende stoffen.

Bij Tent4Rent bent u aan het juiste adres voor een geschikte bruiloft tent met de nodige accessoires. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

 

Reacties zijn gesloten.