Revolution Slider Error: Slider with alias Veiligheidsvoorzieningen not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Aluhal' or 'flextent' or 'Dome' or 'Starshade' or 'Tent-up'

Aluhal

Een aluhal huren voor uw feest of evenement.

De aluminium tenthal, Aluhal in het kort, is zeer flexibel toepasbaar en draagt beslist bij aan het succes van uw evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van een bedrijfsfeest, beurs of sportmanifestatie.

Dit type tent kent echter meer toepassingen, zowel zakelijk als privé.
Zo is de tent ook inzetbaar als opslagruimte en als overkapping van bouwprojecten. Een aluminium tenthal heeft een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen palen of obstakels in de tent staan, wat zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook kan de Aluhal gemakkelijk als aanbouw aan een andere tent worden geplaatst of tegen een bestaande locatie. Zowel het dak als de zijwanden zijn uitgevoerd in wit.
De Aluminium tenthal word standaard geleverd met 50% gesloten zijwanden en 50% met boogvenster.

Aluhal huren? Bepaal de gewenste grootte zelf.

Doordat de Aluhal uit segmenten bestaat kunt u helemaal zelf bepalen hoe groot de tent moet worden. De Aluhal tent kan dus zeer groot worden en hij wordt daarom vooral gebruikt voor evenementen waar veel mensen verwacht worden. Mocht u op zoek zijn naar een tent voor een kleiner gezelschap, dan is de Pagode tent of Tent-up tent wellicht iets voor u. Iets sfeervollers nodig? Bekijk dan de Stretchtenten eens.

Opbouwen

Tent4Rent bouwt de Aluhal tenten zelf op. De Aluhal wordt meestal vastgemaakt aan een vloer. Op iedere vloer die wij leveren zitten aansluitingsstukken voor het monteren van deze tent. Uiteraard is het ook mogelijk om de tent zonder vloer te plaatsen.

Veiligheid

De Aluhal tenten van Tent4Rent zijn allemaal gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit. Ze laten dus niet alleen geen regen door, maar zijn ook brandveilig door de brandvertraging stoffen die gebruikt zijn. Als de tent volledig afgesloten is dan is de wind ook geen enkel probleem voor deze tent. Windkracht 5 kan deze tent makkelijk aan.

Comments are closed.

ALUMINIUM TENT

Afmetingen

  • Aluhal Breedtes

  • 6,0 m
  • 8,0 m
  • 10 m
  • Aluhal Lengte

  • Per 5 meter te verlengen

Kleuren

  • Wit
  • Transparant
Scherper aanbod?
Heeft u elders een offerte aangevraagd? Wij doen u graag een tegenbod.